PIZZERIA BELLESTEIN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1475 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Bellestein. Meer weten? Ontdek meer

20 feb 2024 om 9:37 Pizza was bijna koud, jammer.
16 feb 2024 om 10:36 5
3 feb 2024 om 21:47 Communicatie over een delivery time helpt ^^
2 feb 2024 om 21:10 Eten was lekker en de bezorger hodayfa was snel, fantastisch en vriendelijk!
29 jan 2024 om 13:59 Toen de Pizza aankwam was deze al koud, tevens was de bezorger de 2 sausen vergeten die ik erbij besteld had. Deze had hij wel nog snel opgehaald gelukkig. Ook word er een plastictas in rekening gebracht voor €0.15 terwijl dit er niet eens bij zit.
29 jan 2024 om 13:22 Blijft een ware aanrader :-) Hele fijne/vriendelijke personeel ook. Als je op zoek bent naar kwaliteit dan ben je hier aan het juiste adres.
28 jan 2024 om 21:53 Slappe hap, dat ik hier geld voor uit geef, sorry, voor dat geld haal ik liever bij New Garden in de Bellestein Friet slap, salade bovenop het eten, en stonk ook nog eens, niet meer voor mij
28 jan 2024 om 20:09 Bezorging was snel helaas waren ze wel de kipnuggets vergeten. De kwaliteit was weer top.
28 jan 2024 om 12:59 Pizza altijd lekker als altijd. Pasta was deze keer niet zo lekker jammergenoeg. Saus was anders dan normaal
20 jan 2024 om 11:25 De kapsalon döner is altijd erg lekker. Snelle bezorging. Vriendelijke bezorger.
19 jan 2024 om 19:31 Ik bestelde 2 kapsalon mix en kreeg kapsalon shoarma, plus ik vond een haar in de kebab en ik was tot gisteren altijd tevreden
14 jan 2024 om 10:16 De pizza’s waren lekker maar niet heel warm meer