PIZZERIA BELLESTEIN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1347 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Bellestein. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 19:47 We hebben heerlijk gegeten, maar vonden het erg jammer dat er geen sausjes bij waren , die hadden we wel besteld .
20 jan 2023 om 1:57 Bezorging was sneller dan ik had aangegeven, was geen probleem, lekker eerder gegeten, lekker genoten van de pizza's.
19 jan 2023 om 19:54 Goed eten en snelle bezorging.
15 jan 2023 om 20:14 Prima eten
14 jan 2023 om 22:06 Gore meuk
31 dec 2022 om 19:25 17.15 besteld maar het was er al om 16.55.. veel te vroeg dus. Het bezoek was er nog niet. Toen we dit aangaven bij de bezorger zei hij niks. Uiteindelijk was het eten heerlijk maar wel warm moeten houden in de oven wat zonde is
30 dec 2022 om 21:50 Super snel bezorgd en dat op een vrijdag avond echt super met 20 min na bestellen zaten we al heerlijk te eten!
25 dec 2022 om 20:18 We moesten heel lang wachten en ze kijken niet eens naar de opmerkingen van wat de klant vraagt van ze, jammer
18 dec 2022 om 11:31 Kwartier te vroeg bezorgd. Extra topping waar we voor betaald hadden was niet aanwezig. Verder wel weer gewoon heerlijk. Maar je kan beter bellen en zelf afhalen.
16 dec 2022 om 19:19 75minuten gewacht op lauwe pizza en kapsalon. Volgende keer maar weer zelf halen…….
15 dec 2022 om 20:56 We moesten 1.5 uur wachten , dat was jammer